husveti-konyvajanlo

Lilith-könyvek a life.hu könyvajánlójában

A life.hu  munkatársai összegyűjtötték  a tavaszi erotikus irodalom legjobbjait, és 2 Lilith-könyvet is ajánlanak.

Köszönjük a pozitív visszajelzést és mindjárt meg is osztjuk Olvasóinkkal:

Gyönyörű idegen

Aki a kezében tartja a Gyönyörű idegent, érezhet egy kis hasonlóságot a szintén a Lilith Könyvek gondozásában megjelent Gyönyörű rohadékkal. Ez persze nem véletlen, ez esetben azonban nem egy direkt sorozatról van szó. Chloe Mills és a főnöke, Bennett Ryan történetét szépen lassan hátrahagyva, a Christina Lauren fedőnév alatt alkotó szerzőpáros átvezet bennünket egy teljesen másik világba. Oda, ahol már új párosunk, Sara és Max lesznek azok, akik évődnek, ígérgetnek, játszadoznak, vonzódnak, majd pedig távolodnak egymástól. Akik mérgelődnek, akik uralkodni akarnak magukon és a másikon, mind az ágyban, mind pedig azon kívül. Forró szexből természetesen itt sem lesz hiány, sőt. Persze nem olyan nagyon-nagyon mocskosan, csak olyan erotikusan romantikusan. És ami a legjobb benne, hogy az ügyes szemszögváltásokkal ismét csak betekintést nyerhetünk a férfiagy képzelt rejtelmeibe.

 

Felpörgetve

Ha már a sorozatok jellemzik ezt a húsvéti könyvajánlót, tökéletesen illik bele az Up In The Air – Vágyak szárnyán trilógia első része. Már a borítón lévő alcím előrevetíti, hogy a Szürke ötven árnyalata után ezt is mindenképpen el kell olvasnunk. Így persze cseppet sem meglepő, hogy a férfi főszereplő, James Cavendish épp olyan érzelmi roncs,  mint jogelődje, Christian Grey.  Ez a pasi kap maga mellé egy Ana Steele-hez hasonló szende, nyugodt, gyenge kis teremtést, aki igencsak hamar levetkőzi ezeket a tulajdonságokat, és elkezd könyörögni a szexért. Parancsra élvez, és minden olyat bevállal, amit korábban elképzelhetetlennek tartott. Hogy mennyire szürke mindez, azt mindenki döntse el maga. Egy azonban biztos. A 18-as karika a borítón sokat sejtet, és amit ígér, azt be is váltja. Könyörtelenül és durván.

A teljes cikk itt található:

http://www.life.hu/intim/20140414-bridget-jones-naploja-3-bolondulasig-gyonyoru-idegen-az-ajanlat-husveti-konyvajanloban.html

Aki még nem olvasta e köteteket, annak itt a ragyogó alkalom a megrendelésre-megvásárlásra.

Köszönjük előre is.

Lilith