A Gyönyörű Rohadék már az Olvasók polcain!

Már nem csak a könyvesboltok, hanem az Olvasók polcain, sőt már a kiolvasott könyvek között van a Gyönyörű Rohadék.

Egyre több elégedett olvasói vélemény jut el hozzánk – ezeket örömmel osztjuk meg Veletek itt, a Lilith Könyvek oldalán.

Most  a Molyról  Kaata15 értékelését olvashatjátok:   http://moly.hu/ertekelesek/1226072

Köszönjük! Várjuk a további véleményeket is!

” Tudom, hogy ma szinte a csapból is erotikus történet folyik, de ez egy picivel másabb, mint a többi. A szerző páros nem kényszerít minket arra, hogy több köteten keresztül olvassuk egy pár szenvedéseit, nem cincálják szét az idegeinket, és a hajszálaink is épségben maradnak. A könyv első harmada igazi macska-egér játék, érződik a feszültség a szexuális frusztráltság, a düh, ami szinte felkérés keringőre, egyenesen magával szippantott, én is éreztem, szinte átragadt rám (nekem is kedvem támadt táncra perdülni xD ). Jelen esetben nem egy buta liba áll a középpontban, hanem egy igenis intelligens és talpraesett nő.
Volt egy pont a könyvben, mikor azt mondtam, hogy ez már sok. Igen, ami még az elején izgalmas volt, az a 200. oldalon már nem az. És ezt a szerzők is észrevették (egy kicsit késleltetve), és rögtön átalakult a könyv valami mássá. A páros igyekezett megismerni a másik félt, és nem csak a köztük lévő szikrákat meglovagolni.
A könyv olvasása közben nem éreztem azt, hogy ilyen nincs, kizárt, hogy bármi hasonló megtörténhet. Noha voltak túlzások, és fura szokások (bugyiszaggatás), de a karakterek olyan alapot adtak a történetnek, amelyek nem hagyták a sztorit elszállni, hanem a földhöz ragasztották.
Nekem tetszett :)  ”