Archive / Hírek

RSS feed for this section
Felpörgetve - Up in the Air

MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT!

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a várva várt könyv megjelent. Nyári felhívásunk alapján a hírlevélre jelentkezők közül hárman ajándékba megkapják a könyvet. Akiknek a szerencse segített: aki_chan@….,    szrita@…     és    juditvagyoken@……. Gratulálunk és levélben is értesítjük őket. Az előrendelőktől várjuk a rendelésüket – 2 hétig még a 25%-os engedménnyel.

Augusztusi olvasnivaló – INDEX ajánlás

Örömmel osztjuk meg a Lilith Könyvek olvasóival az INDEX mai ajánlását: ” …És végül rákontrázunk a sokak szerint méltán híres Szürke ötven árnyalatás hájpra, és odamondunk a szerzőnek Christina Lauren:   Gyönyörű Rohadék című írásával, amit szintén eladtak már Hollywoodnak, sőt novemberben már magyarul is jön ki a második része, a Gyönyörű idegen.  A kritikusok szerint jobban [...]

beautifulBitch

Nyomtatásban a Beautiful Bitch!

Amerikában most került nyomdába a Christina Lauren szerzőpáros sikerkönyveinek a Gyönyörű Rohadéknak, ill. a Gyönyörű Idegennek egy fejezetni folytatása, mely e-book formában eddig is elérhető volt Beautiful Bitch címen. A könyv július 9-én kerül boltokba és már most óriasi a felhajtás körülötte.